Geschiedenis

 

Geschiedenis……. dat heb je als je bent begonnen in 1994.

Hoe het allemaal begon…..

Na de RIO (detailhandelschool in Leiderdorp) te hebben afgesloten, en me middenstanddiploma op zak, ging ik in Juli 1990 naar Rotterdam om de Nederlandse Kappersacademie te gaan volgen.

Het was best pittig om als 16 jarige iedere dag om 7 uur de deur uit te gaan en om 1900u weer thuis te zijn, ze hadden daar een continu rooster, en een avond ook nog herenvak.

Maar ja ik wist heel goed wat ik wilde, een eigen salon dus het was natuurlijk super omdat op een academie te leren. Na 2 jaar kwam ik met al de diploma’s op zak van school. Meer viel er niet te halen op het kappersvakgebied, dames en heren vak – bruidskapsels- afro- en 2 jaar ervaring.

Na ervaring te hebben op gedaan in een salon in Leiden en Leimuiden, begon het toch echt te kriebelen om voor mezelf te beginnen. 
En jawel na veel voorbereidingen begon ik 1 oktober 1994 op Noordeinde 127 in roelofarendsveen voor mezelf.

Het liep meteen als een trein want al mijn vrienden, familie en bekende kwamen bij me in de salon.Na 11 jaar is de kapsalon verhuist naar de Floraweg 40 in Roelofarendsveen.Er was ook daar veel geklust en een prachtige salon tot stand gekomen direct aan mijn huis vast.

Ondertussen is de kapsalon al een aantal keren opgepimpt in al die jaren dmv nieuwe meubels/vloer/verfje. En in September 2014 is het logo en de huisstijl veranderd van oranje/rood naar petrolkleur.

Weer even helemaal wat anders en door de regelmatige cursussen gaat het kappersvak zeker nooit vervelen!